Mycket oväntade resultat i VM och jag lämnar VM matcherna för ett tag. Idag hämtar vi spelet från den svenska fotbollen. Det luktar mycket mål och överspelet lockar. Häng med.

Piteå IF – Ersboda SK
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 6/10
Odds: 1.50 @ Bwin
Spelstopp: 2010-06-19 15:00

Piteå har inte spelat sin bästa fotboll senaste tiden och i senaste matchen föll man klart mot bottenlaget Tegs med 3-0. Piteå ligger på en fjärde plats i tabellen tre poäng före Ersboda. 2-0-3 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man spelat 3-0-1.

Ersboda har spelat betydligt bättre senaste tiden, senast blev det uddamålsvinst hemma mot Härnösand med 2-1. 3-1-1 på dom fem senaste. Laget har denna säsong spelat 0-3-1.

Piteå har dålig självförtroende just nu, resultaten har inte gått lagets väg senaste tiden. Idag saknar man också ett par spelare vilket ju inte är bra. Piteå har en tendens att kunna höja sig när det verkligen gäller som det gör idag, vid förlust får Ersboda upp på lika många poäng som Piteå vilket man så klart vill undvika.

Ersboda har spelat bra senaste tiden och laget har självförtroende, man har ett giftigt anfall vilket kan få håll på många lag något man också visat i dom senaste matcherna.

Serien är jämn och denna match är också något jämn på förhand. Båda lagen producerar en del mål och släpper också en del mål i sina matcher. Dom tidigare mötena har också varit målrika där varje match gått över totalen på 2.5. Jag tror vi får se en målrik match idag och vi får nog se minst tre mål och spelet är givet.

Lycka till.