Helgen ser intressant ut som vanligt, först ska dock fredagens avhandlas och jag tror på ett trendbrott i en match idag. Dags att fylla på kassorna inför helgen. Häng med…

Heerenveen – NEC
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 4/10
Odds: 2.08 @ 888Sport
Spelstopp: 2010-03-19 20:45

Heerenveen har inte bjudit på det mest stabila spel senaste tiden, senast tog man en efterlängtad seger när man bortaslog Vitesse med 1-0. 2-0-3 på dom fem senaste och formen är överlag svårbedömd. Laget återfinns på en elfte plats i tabellen.

NEC har heller inte varit alltför stabila senaste tiden, samma sak här formen är svårbedömd. 1-0-4 på dom fem senaste och enda vinsten kom mot Willem hemma i mitten på februari. Laget återfinns på en trettonde plats i tabellen.

Sett till hur oddsen är satta så är överspelet i denna match en klar favorit, sett till hur målskörden varit senaste tiden för båda lagen så har man inte gjort särskilt mycket mål, dock har man släppt in desto mer.

Tittar vi på målsnitten för båda lagen så ligger dom ganska högt både för som 12 senaste matcherna samt för hela säsongen. Trenden har också varit många mål i dom tidigare mötena lagen emellan.

Jag är inne på att vi kommer att få ett trendbrott i historiken lagen emellan idag, jag tror vi kommer att få se en liknande trend som lagen haft i dom allra senaste matcherna där man släppt in mer mål än gjort. En tillknäppt match där uddamålet kan vara vinnande är att väntas enligt mig.

Jag finner ett klart värde i oddset på under och lirar liten insats.

Lycka till.