Helgen ser på förhand riktigt intressant ut, vi börjar med fredagen och Hockey Allsvenskan som bjuder på två matcher, jag har hittat ett klart spelbart spel i en av matcherna. Häng med.

IF Björklöven – Almtuna IS
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 1.90 @ Expekt
Spelstopp: 2010-02-19 19:00

Björklöven har vaknat till senaste tiden och man har bjudit på ett par riktigt bra matcher, senaste bortaslog man Leksand vilket får ses som starkt. I och med att resultaten börjat trilla in Björklövens väg så stiger också självförtroendet i laget. Hemma denna säsong har man dock inte bjudit på allt för stabilt spel med 9-1-13. Man ligger i botten och har någorlunda marginal ner till Sundsvall och Oskarshamn, men poäng behöver man ändå.

Almtuna ångar på och har nu fem raka vinster, laget ser riktigt starkt ut för dagen. Man ligger fyra i tabellen, man har två poäng upp till Växsjö samt två poäng till godo på Malmö som jagar bakom. Tre poäng i denna match är ytterst viktigt. Almtunas bortarad denna säsong liknar Björklövens hemma rad, 9-2-13.

Visserligen har Björklöven vaknat till senaste tiden, laget har fått upp fart och självförtroende, men idag mot ett heltaggat Almtuna kommer man nog få det svårt trots hemmaplan. Farten i spelet kan vara det som ligger Björklöven till last mot Almtuna och som är något man måste ha när man möter lag som Almtuna, som dessutom besitter en ruggig dagsform och är svårstoppade just nu. Man har dessutom den motivation som Björklöven saknar, chansen finns till att avancera i tabellen och laget vet vad tre poäng innebär i denna match.

Trots bortaplan get jag laget hygglig chans till vinst idag och lirar bjudet odds med måttlig insats.

Lycka till.