Ja mötet mellan Doncaster och Leeds igår blev lika tätt som förväntat och matchen slutade 0-0. Idag hämtar vi spelet från England, ett hemmalag som har vaknat till möter ett bortalag med hysterisk form. Häng med.

Leicester – Queens PR
Mitt tips: Över 2, 2.5 (Pengarna tillbaka vid exakt två mål)
Insats: 5/10
Odds: 1.85 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-09-18 16:00

Leicester tycks ha vaknat till efter en tveksam inledning på säsongen, senast såg man till att Cardiff åkte på sin första förlust när man vann hemma med 2-1. 1-2-2 på dom fem senaste och laget ligger på en tjugonde plats i tabellen. Laget har som sagt inlett tveksamt och i och med vinsten senast kan laget nu ha vaknat till och fått upp självförtroendet en aning.

QPR som inlett makalöst och har en hysterisk form just nu tog ytterligare en seger senast när man bortaslog Ipswich med fina 3-0. Laget är också fortsatt obesegrat och det enda laget i ligan som ännu inte åkt på en förlust. Man har tre poäng till godo i ledningen av Championship och det ser fortsatt fint ut för laget.

Leicester har inga problem i laget och det mest troliga är att samma elva startar nu som mot Cardiff.

I QPR fick Alejandro Faurlín utgå i senaste matchen och spelar förmodligen inte idag, ersätter gör troligen Ákos Buszáky och saknaden bör inte bli allt för stor. Enligt rykten ska Clint Hill spela på smärtstillande idag vilket är ett minus då han är en viktig kugge i försvaret i QPR. Saknas gör också Bradley Orr, Peter Ramage och Fitz Hall.

För övrigt startar samma spelare som i senaste matchen.

Ett Leicester hemma som vaknat till kan innebära stora problem för QPR, någon gång kommer en motgång även för dom, Leicester hemma är inte lätta att tas med och QPR har också haft problem mot Leicester tidigare, i senaste mötet vann man med 4-0 hemma mot QPR.

Att hitta en vinnare i denna match är inte lätt, matchen känns väldigt jämn på förhand och i stort sett vad som helt kan hända, sett till formen är det ett litet övertag för QPR. Vad jag däremot tror är att vi kommer att få se ett par mål, båda lagen är offensiva och QPR har verkligen visat att man kan göra mål i sina senaste matcher. Leicester kan göra mål dom också även om dom inte gjort allt för många senaste tiden.

Över 2, 2.5 är mitt spel i denna match och jag hoppas att vi får ett par redan i första halvlek.

Lycka till.