Full pott senast och nu är det dags att skörda plus i kassan igen. Både Premier League och Championship rullar på med nya omgångar mitt i veckan vilket gläder oss alla. Idag har jag hittat en stark vinnare. Häng med.

Sheffield United – Leicester
Mitt tips: 1
Insats: 5/5
Odds: 1.80 @ Pinnacle
Spelstopp: 2009-08-18 20:45

Sheffield United gjorde en riktigt fin match senast när man enkelt vann hemma mot Watford med 2-0, i första matchen för säsongen fick man 0-0 när man spelade borta mot Middlesbrough.

Laget ser riktigt starkt ut inför denna säsong och man kommer med all säkerhet att röra sig i toppen som man gjorde förra säsongen.

Leicester öppnade säsongen bra när man vann hemma mot Swansea med 2-1, i senaste matchen fick man 0-0 borta mot Ipswich i en för övrigt tråkig match.

Leicester som är nykomlingar i Championship denna säsong får förmodligen nöja sig med att röra sig i mitten av tabellen, dock ska det bli intressant att se vad detta lag kan hitta på denna säsong.

United har inga skador att rapportera inför denna match.
Leicester har frågetecken för Matty Fryatt då han utgick skadad i förra matchen.

Ja United är det bättre laget det är det inget snack om, match tempot är ganska tufft då man spelade match bara för några dagar sedan, just tempot är kanske något som kan ligga Leicester till last, dock är tränaren positiv inför denna match och hoppas på en rolig match även om det ser lite tufft ut på förhand.

Jag tror inte att United ska ha några problem med att ta hem tre nya poäng, hemma är man starka och det visade man i senaste matchen. Oddset på United är klart spelvärt och testas med hög insats.

Lycka till.