Juli är en svår månad överlag för oss som spelar, trots detta har jag idag hittat ett riktigt fint drag med ett klart spelbart odds. Segern är given och formkurvorna pekar åt olika håll. Häng med.

Dundalk – St. Pats
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.10 @ Expekt
Spelstopp: 2010-07-18 20:0
0

Dundalk hittar vi i mitten av tabellen och där kommer man också förmodligen att ligga ett tag. Man har inte presterat allt för bra senaste tiden och raden 1-0-4 på dom fem senaste säger en del. Visserligen har man spelat mot topp lagen men man har även spelat mot sämre lag.

St. Pats har spelat desto bättre, man ligger inför denna match på en andra plats endast en poäng bakom Shamrock som leder med en match mer spelad. Man har spelat klart stabilt senaste tiden i ligan och har 3-1-1 på dom fem senaste försöken.

Dundalk har haft en pressat spelschema senaste tiden och matchats hårt, man föll i Europa-League kvalet mot Levski Sofia borta med 0-6. Inget som direkt stärkt laget.

St. Pats är ett bra lag och kommer att tillhöra toppen resten av säsongen, hur långt det räcker återstår att se under resten av säsongen. St. Pats har också haft väldigt lätt mot just Dundalk under dom senaste säsongerna, en trend jag tror kommer att hålla i sig även idag.

Oddset på tvåan med dagens förutsättningar är klart spelbart och jag kliver in med måttlig insats.

Lycka till.