VM rullar på och jag har kikat närmare på en av dagens matcher. Jag har läget klart för mig och kliver in. Häng med.

Tyskland – Serbien
Mitt tips: 1 (ändrat pga skrivfel, spelet var etta på Tyskland och inte över 1)
Insats: 6/10
Odds: 1.67 @ Nordicbet
Spelstopp: 2010-06-18 13:30

Tyskland körde verkligen över Australien i öppningsmatchen när man vann med 4-0. Tyvärr var det ju då så att Australien inte var tillräckligt bra för att detta ska vara någon värdemätare för Tyskland. Man gick in på planen som det starkare och bättre laget och slaktade sina motståndare. Man hade inget motstånd och kan således inte dra några växlar på insatsen i sig.

Serbien gjorde en riktigt usel insats mot Ghana i öppningsmatchen när man föll med 0-1. Man fick inte riktigt till det i sitt spel, framför allt hade man i stort sett inget rätt när det kom till inlägg. Spelarna kom heller aldrig upp i normal nivå av någon anledning. Överlag en riktigt usel insats som måste bli betydligt bättre när man idag möter ett effektivt och snabbt lag som Tyskland.

Idag får vi nog se lite mer av värdemätare för Tyskland. Att Tyskland kan spela fotboll finns det ingen tvekan om, att Serbien kan vara farliga när det stämmer för dom vet vi också och det är inga nybörjare på plan direkt.

Trots detta tror jag nog att Tyskland blir ett nummer för stort för Serbien och man får nog det svårt. Jag tror inte vi kommer att få se en ny 4-0 vinst för Tyskland, 2-0 låter mer troligt.

Lycka till.