Sevilla hade inga problem med att vinna med minst två mål igår, dagen slutade på plus och idag satsar vi vidare i La Liga. Åter igen fäller Champions League motivation avgörandet och jag kliver in. Häng med.

Athletic Bilbao – Zaragoza
Mitt tips: 1
Insats: 6/10
Odds: 1.80 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-18 19:00

Bilbao återfinns på en sjunde plats inför dagens match, man har fortfarande en chans på sista Champions League platsen även om det är jämnt på den platsen. För att chansen ska leva vidare krävs det dock tre poäng ikväll. Laget har spelat sådär senaste tiden, 2-0-3 på dom fem senaste, styrkan ligger helt klart på hemmaplan där man har 10-2-3 denna säsong.

Zaragoza slåss i botten och för sin överlevnad i högsta ligan, det är jämt i botten så alla poäng är av yttersta vikt. Tyvärr har inte laget haft den bästa formen senaste tiden. 2-1-2 på dom fem senaste och laget har precis som Bilbao spelar sådär senaste tiden. Tyvärr har dock inte Zaragoza spelat särskilt bra på bortaplan denna säsong, 2-4-10 duger inte mot ett hemmastarkt lag som Bilbao.

Båda lagen dras med lite småskador, men kompetenta ersättare finns.

Ja detta är alltså en viktig match för båda lagen, CL och överlevnad. Tyvärr blir det inga poäng för Zaragoza ikväll, jag tror att Bilbao är alldeles för starka hemma för ett tamt Zaragoza som kommer få det svårt. Man har inte alls presterat bra borta denna säsong, och det finns inte mycket som talar för att man skulle börja göra det ikväll heller.

Jag lirar ettan och hoppas få se en underhållande match ikväll.

Lycka till.