Newcastle hade inte problem med att fixa plus i kassan under onsdagen. Idag blickar vi vidare mot fotbollen när Europa League står på menyn. Jag har skräll feeling idag och går emot favoriten. Häng med.

Sporting CP – Atletico de Madrid
Mitt tips: X2
Insats: 4/10
Odds: 1.60 @ Expekt
Spelstopp: 2010-03-18 21:05

Dags för returmöte i Europa League och i första mötet slutade matchen 0-0, Sporting har i och med det ett givet läge på hemmaplan.

Sporting har efter en tveksam början av säsongen börjat spelat bättre i den inhemska ligan och laget återfinns på en fjärde plats inte långt från toppen. 3-2-0 på dom fem senaste och laget är i och med det obesegrat.

Atletico återfinns i mitten av La Liga och laget har varit ojämna denna säsong, senast tog man en viktig vinst hemma mot Osasuna. 3-1-1 på dom fem senaste och det laget kan bättre än vad man hittills presterat. På resande fot i Europa är man inte särskilt bra och det är en klar nackdel för laget som måste näta idag för att gå vidare.

Sporting kommer att sakna sina två viktigaste försvarare idag, detta är ett stort minus för laget. Atletico kan mönstra bästa tänkbara elva i denna match.

Sporting kommer förmodligen få det svårt att läsa av något gällande Atletico då man får ses som något oberäkneliga då man blandar botten napp med topp insatser. Laget har kapaciteten att blixtra till och spela förträfflig fotboll. Med tanke på avbräcken Sporting dras med kan det hela sluta med en avrese biljett ur Europa League. Visst ska man ha bra chans på hemmaplan och med fansen i ryggen, dock är jag faktiskt lite inne på att Atletico kan skrälla här ikväll.

Jag finner ett litet värde i X2 och lirar liten insats.

Lycka till.