Champions League glömmer vi och siktar vidare. Idag har jag hittat ett ruskigt bra spel i Europa League, ena laget ser ut att få det mycket svårt och reserver kan komma att mönstras. Det andra laget siktar på att avgöra detta redan i första mötet. Häng med.

Fulham FC – FC Shakhtar Donetsk
Mitt tips: Shakhtar Donetsk 0
Insats: 7/10
Odds: 1.97 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-02-18 21:05

Fulham har ett ruggigt spelschema nu och man kommer att få det svårt att mönstra ett bra lag till denna match. Med tanke på skador man har på nyckelspelare kommer man med all säkerhet att tvingas mönstra reserver i denna match.  Efter denna match ska man spela 3 till på kort tid, en av dessa är just returmötet emot Shakhtar. Man är hårt matchat med andra ord.

Shakhtar Donetsk har haft gott om tid på sig att vila upp sig och träna på med ett starkt lag, man har inte spelat match sedan i december och tränar just nu och vilar upp sig på Marbella. Man har spelat några träningsmatcher mot nordiska lag så man har inte bara legat på latsidan. Man har dessutom testat en del nya spelare i laget.

Shakhtar Donetsk är favorit att gå vidare och där råder det heller inga tvivel om att man har en ytterst bra chans till att avancera. Med all sannolikhet kommer man att göra vad man kan för att avgöra detta redan i detta möte för att sedan kunna bevaka det hela i returen. Jag tror att man fixar detta mot ett Fulham som snart befinner sig i djup kris. Shakhtar Donetsk är också det bättre laget och har ett helt annat lag att tillgå till skillnad från Fulham.

Här lirar jag tryggt Shakhtar Donetsk 0 det vill säga pengarna tillbaka vid oavgjort.

Lycka till.