Färjestad bjöd på ett riktigt fint målvaktsspel igår och höll undan och vann med 3-2. Idag ser det riktigt roligt ut, vi bjuds på en massa fin fotboll och hockey och det är bara att välja och vraka. Dagens drag hämtar vi från fotbollen. Häng med.

Doncaster – Leeds
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.88 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-09-17 20:45

Doncaster har öppnat säsongen riktigt bra och ligger efter sex spelade omgångar på en fjärde plats i tabellen. 2-2-1 på dom fem senaste och senast vann man hemma med 3-1 mot Norwich. Tre matcher är spelade hemma hittills och man är på dom tre också obesegrade hemma.

Leeds har väl öppnat hyfsat dom också, laget ligger på en nionde plats och har 3-1-1 på dom fem senaste, i tisdags åkte man dock på en praktförlust när man torskade borta mot Barnsley med hela 5-2, Leeds hade 1-1 i paus men sedan tappade man allt och det rann iväg. 1-1-1 borta denna säsong på dom matcher man spelat.

James Hayter, James Chambers och Wayne Thomas är långtidsskadade för Doncaster och är fortsatt borta, James O’Connor bör vara tillbaka efter att ha fått en liten smäll i förra matchen.

Leeds bör få tillbaka Billy Paynter och Robert Snodgrass efter skada, målvakten Kasper Schmeichel saknas fortfarande.

James Coppinger stod för ett hattrick i senaste matchen för Doncaster, Bradley Johnson kan spela sin 100:e match för Leeds.

Doncaster är favoriter och bör så vara, formen är något vassare hos hemmalaget och man spelar också just hemma vilket är en klar fördel. Leeds ska inte räknas bort trots fadäsen mot Barnsley senast. Historiskt så har det varit väldigt jämna möten lagen emellan och jag tror också vi får se en tight historia även ikväll.

Många mål tror jag inte på och det mest troliga är ett oavgjort resultat, 0-0 eller 1-1, under 2.5 är givet i mina ögon och är också dagens drag.

Lycka till.