Gick ju bra senast med draget från Brasilien och vi fortsätter väl som vi inlett augusti och plockar hem ytterligare en vinst. Dagens drag hämtas från England och förhandsinformationen har varit givande. Häng med.

Forest Green – Wrexham
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.50 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-08-17 20:45

Forest Green hade lite problem med att få ihop en trupp inför denna säsong vilket också man kunde se i första matchen när man förlorade med 3-1 borta mot Mansfield. Fansen var inte nöjda med vad man fick se och det bådar inte gott för resten av säsongen. Stundtals såg det panikartat ut i försvaret och hade det inte varit för målvakten hade förlusten blivit betydligt större.

Wrexham inledde med en vinst när man vann hemma mot Cambridge med 1-0. Man gjorde en ok första match och siktet är inställt på toppen denna säsong. Man har också ett lag som ser starkt ut och visst ska man också kunna prestera duktigt denna säsong.

Forest Green som dessutom saknar flertalet spelare till denna match kommer få det svårt i denna match och resten av säsongen, Wrexham bör ha toppchans till tre nya poäng och sett till tidigare möten har man inte haft särskilt svårt för Forest Green heller.

Oddset är klart spelbart och testas med måttlig insats.

Lycka till.