Säsongen närmar sig sitt slut, det återstår viktiga poäng att slåss om. Idag har jag hittat en match där motivationen för en Champions League plats borde vara avgörande. Häng med.


Sevilla – Sporting Gijón

Mitt tips: Sevilla -1
Insats: 6/10
Odds: 2.05 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-17 18:00

Sevilla har inte spelat bra senaste tiden med tanke på motståndet man haft, 2-1-2 duger inte mot lag som Valladolid. Hemma denna säsong har man dock spelat bra, 8-6-2 får ses som ok även om det hade kunnat vara bättre.

Sporting krampar på i mitten av tabellen, man har inte spelat bra senaste tiden även om man har ett lag som är kapabla till att åtsakomma mer. Det är skadeproblem laget haft och har som gjort att man inte kunnat prestera fullt ut. 1-2-2 på dom fem senaste och laget ligger tryggt på sin tolfte plats.

För Sevilla ser skadeproblemen betydligt bättre ut då man fått tillbaka lite spelare och får även tillbaka till denna match. Sporting saknar fortfarande en hel del tongivande spelare.

För Sevilla är det bara seger som räknas om laget ska har fortsatt chans på en Champions League plats, Sporting har inte den bästa dagsformen och visst behöver även dom poäng även om dom är någorlunda trygga på sin tolfte plats.

Dock tror jag att Sevilla har den större motivationen idag och en knapp fördel gällande dagsformen. Jag tror Sevilla reder ut detta idag och vinner med minst två mål, jag spelar därför Sevilla -1.

Lycka till.