Onsdagen bjuder på en hel del gott och blandat. Dagens drag hämtar vi från Championship. Häng med.

Newcastle – Scunthorpe
Mitt tips: Newcastle -1.5
Insats: 6/10
Odds: 1.96 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-03-17 20:45

Championship står på menyn även idag och här möten toppen botten i en på förhand intressant match.

Newcastle ångar på och har en ruggig form just nu, laget leder ligan med fyra poäng före West Bromwich. Senast fick man bara 2-2 borta mot Middlesbrough. 4-1-0 på dom fem senaste och i och med det är man obesegrade på dom fem senaste.

Scunthorpe är i desperat behov av poäng då man ligger alldeles under strecket i botten, dock har laget haft det svårt senaste tiden och formen är som bortblåst. Man agerar väldigt ojämnt och är svåra att tolka just nu. 1-2-2 på dom fem senaste och det är långt ifrån bra om man ska ta poäng för att ta sig ovanför strecket igen.

Lagen bakom Newcastle börjar närma sig och med en match mindre spelad har man ett fint läge till att dra ifrån ytterligare i toppen. Scunthorpe har två viktiga hemmamatcher kommande omgångar där motståndet är betydligt lättare än idag och dom matcherna lär nog prioriteras med tanke på tabell läget och jakten på poäng.

Newcastle har bevisat denna säsong att man är ett lag som platsar i Premier League, Scunthorpe är på gränsen till att platsa i Championship.

Hemmalaget är det bättre laget, man är betydligt starkare också och dagsformen säger allt i detta fall, oddset på rak vinst lockar inte det minsta, jag tror att så fort man tar ledningen kommer Newcastle att ta över helt och sen drar man bara ifrån. Newcastle -1.5 testas med måttlig insats.

Lycka till.