Tisdagen kunde ha slutat bättre, Lyon fortsätter att spöka för Real Madrid och vi siktar vidare på onsdagens CL matcher där storfavoriten ska hålla. Häng med.

Bayern München – Fiorentina
Mitt tips: Bayern München -1.5
Insats: 6/10
Odds: 2.35 @ Gamebookers
Spelstopp: 2010-02-17 20:45

Bayern München har en grym form för dagen, man spelar ruggigt starkt och är på väg att överta första platsen i Bundesliga, man ligger på lika många poäng som ledande Leverkusen och det är bara en tidsfråga innan man ligger etta. Nyckelspelarna är i toppform och laget har inga skador som stör heller.

Fiorentina går tungt i Serie A och laget har inte spelat stabilt alls senaste tiden, fyra förluster på dom fem senaste och det ser inte bra ut. Till denna match dras man med både skador och avstängningar på viktiga spelare. Laget köpte in en del nytt material till laget men dom nya spelarna kommer förmodligen inte att bära frukt förens nästa säsong.

Bayern München är alldeles för bra för att inte ta detta på hemmaplan, allt tycks stämma just nu för laget och med formen för hela laget tillsammans med formen för inviduella spelare är man grymt starka. Med tanke på Fiorentinas form och problem i laget kommer man att få det jobbigt svårt i detta möte, man har dessutom tidigare haft det väldigt svårt för tyska lag och framför allt emot Bayern München.

Oddset på rak etta är klart spelbart men jag testar handikappet på Bayern München idag och lirar -1.5 med måttlig insats.

Lycka till.