Tordagen bjuder inte på så mycket, men har hittat två matcher som vi tar och synar. Häng med.


Lille – Slavia Prague
Mitt tips: Över 1.5 Mål I HT
Insats: 6/10
Odds: 2.45 @ Expekt
Spelstopp: 2009-12-17 19:00

Här är det inte så mycket att orda om, Lille ligger på andra plats i gruppen två poäng efter Valencia och med Genoa bakom sig på tredje plats, det enda som skiljer Lille och Genoa åt är målskillnad.

Ikväll möter man jumbon i gruppen och med allt rätt ska Lille vara stor favorit ikväll, man har gått riktigt fint i  Ligue 1, man förlorade i senaste mötena både mot Valencia och Genoa men mot jumbon ikväll ska det inte bli något annat än vinst.

Slavia Prague har gått riktigt trögt både i Europa League och i den inhemska ligan. Att Lille vinner detta ikväll finns det inge tvivel på, jag tror dessutom att man kommer att vinna med mer än ett mål. Lille kommer att ligga på redan från start för att avgöra detta rätt snabbt. Därför testar jag ett speciall spel här, att det blir över 1.5 mål redan i haltid.


Genoa – Valencia
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 6/10
Odds: 2.07 @ Pinnacle
Spelstopp: 2009-12-17 19:00

Trean mot ettan i gruppen möts här och båda lagen har motivation, vid vinst går nämligen båda lagen vidare. Dock är det stor fördel för Valencia som klarar sig vidare även på oavgjort.

Genoa har spelat ok i Europa Leauge, i Serie A har det väl inte gått så lysade och man är väl inget topplag direkt.  Man spelar hemma ikväll vilket är en klar fördel, för att ha någon som helst chans ikväll måste man nog offra mycket för att lägga kraften framåt och göra mål då Valencia sitter på trumfkortet genom att man går vidare vid oavgjort.

Valencia har spelat klart bättre i Europa League, visst oavgjort mot jumbon är väl inget man vill komma ihåg direkt. I La Liga har man spelat strålande även om det blev förlust senast mot Real Madrid, man ska vara det bättre laget här och trots bortaplan bör man ha en viss chans.

Valencia kommer nog inte att riskera allt för mycket och ett oavgjort resultat ligger närast till hands, 0-0 eller 1-1 är nog Valencia mer än nöjda med.

En tillknäppt tillställning är att vänta och underspelet ligger nära till hands, efter lite betänke tid får också oddset godkänt och testas.

Lycka till.