Ny dag och nya chanser, vi bjuds på en hel del godis idag, jag har hittat en karamell som smakar extra gott. Häng med.

Blackburn – Fulham
Mitt tips: Fulham 0
Insats: 8/10
Odds: 2.18 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-01-17 16:00

Blackburn fortsätter att gå tungt och man har inte en enda vinst på dom sex senaste hemmamatcherna. Totalt sett över dom senaste fem har man 0-2-3 och man har det svårt på alla fronter. Vi hittar Blackburn på en fjortonde plats i tabellen inför dagens match.

Fulham har gått bra denna säsong och man har gjort bra ifrån sig när man mött dom bättre lagen. Senast blev det dock förlust när man spelade mot Stoke borta och förlorade till sist med 3-2. 1-2-2 på dom fem senaste. Laget ligger på nionde plats i tabellen inför denna match.

Blackburn får klara sig utan El-Hadji Diouf som är avstängd, Roberts och Givet är osäkra inför denna match.
Fulham får klara sig utan Bobby Zamora som fått en axelskada och blir borta minst ett par veckor, Diomansy Kamara, Simon Davies och Seol Ki-Hyeon är nära att vara spelklara.

Fulham har kvalitén att vinna denna match, man spelar stabilt och det enda nackdelen är lagets bortaspel som varit något svagt denna säsong. Blackburn har ingen form, laget saknar självförtroende och man är rätt tama framåt och målen uteblir således.

Jag tror att Fulham kan komma undan med poäng i denna match, dock vågar jag inte spela rak tvåan utan lirar Fulham 0 vilket innebär insatsen tillbaka vid oavgjort.

Lycka till.