Ett ord kan beskriva Moras insats igår, katastrof. Vi glömmer det och siktar vidare på dagens hockey som består av ett gäng matcher från Elitserien och där hämtar vi också dagens drag. Häng med.

Skellefteå – Färjestad
Mitt tips: X2
Insats: 5/10
Odds: 1.60 @ Expekt
Spelstopp: 2010-09-16 19:00

Skellefteå kommer bli intressanta att följa denna säsong och framförallt att se vad den nya tränaren Anders Forsberg kan göra med laget. Några premiär nerver har inte infunnit sig hos Anders som i och med första matchen för Elitserie debut, enligt honom själv verkar spelarna mer nervösa.

Färjestad som tippas som en guld kandidat har sannerligen lyckats med sina värvningar inför nya säsongen, spelare som Jonas Frögren, Pelle Prestberg och Rickard Wallin som återvänt till klubben höjer laget flera snäpp. Man har helt klart lyckats med att täppa till dom håll som man inte lyckades fylla förra säsongen.

En match som känns klart jämn på förhand väntar oss ikväll, Skellefteå är självklara favoriter då man spelar hemma och har ett starkt lag denna säsong, Färjestad har också ett riktigt slagkraftigt lag denna säsong som mycket väl kan ta hem guldet.

Ett oavgjort resultat med delad pott är vad som ligger mig närmast i denna match, premiär och mycket kan hända, lagen lär känna en del på varann och söka svar på frågor. Delad pott är det troligaste resultatet med ett litet övertag för Färjestad vilket gör att jag lirar X2 i denna match.

Lycka till.