Idag har jag hittat en intressant match där jag tror trenden håller i sig, trots att hemmalaget har form går jag emot. Häng med.

Monaghan United – Cork City
Mitt tips: X2
Insats: 5/10
Odds: 1.67 @ Bet365
Spelstopp: 2010-07-16 21:00

Monaghan har spelat bra senaste tiden och är obesegrade på dom fem senaste med 3-2-0, laget ligger på en tredje plats inför kvällens match och det ser bra ut överlag. Hemma har man dock inte varit allt för stabila denna säsong.

Cork har gått lite trögt senaste tiden, man ligger på en sjunde plats och måste börja ta mer poäng nu om man ska komma ikapp topp lagen. Senast tog man en efterlängtad seger när man bortaslog Mervue med 4-2. Laget är på gång och borta denna säsong har man spelat riktigt bra med 3-6-0, lite fler vinster så börjar man klättra i tabellen.

Hittills denna säsong har faktiskt båda dessa lag presterat bättre borta än hemma, jag tror den trenden håller i sig och det verkar ha lossnat för Cork nu, samtidigt som det snart måste komma en bakslag för Monaghan. Med tanke på att Cork har en tendens att kryssa tänker jag spela X2 i denna match till ett klart godkänt odds.

Lycka till.