Idag har jag hittat en match från Division 1 där det kan vara dags för ett trendbrott. Häng med.

Hammarby TFF – Vasalund/Essinge IF
Mitt tips: X2
Insats: 5/10
Odds: 1.85 @ Expekt
Spelstopp: 2010-05-16 17:00

Hammarby är nykomlingar i Div 1 och har gjort det riktigt bra så här långt, 4 raka vinster och man toppar nu tabellen. Dock har det inte varit något jättemotstånd man mött och tagit dessa fyra segrar mot. Förväntade bottenlag, jämna matcher med lite tur. Ingen riktig värdemätare alltså för Hammarby.

Vasalund har inte öppnat särskilt bra, man är betydligt bättre än vad raden visar, 2-0-2 i öppningen av denna säsong. Senast blev det förlust borta mot Sirius med 1-0, innan dessa vann man hemma med 3-1 mot Dalkurd. Som sagt Vasalund kan bättre och man har dessutom mer erfarenhet och rutin än vad Hammarby har.

Att skillnaden på oddsen är så pass stor som dom är i denna match kan inte bero på något annat än att bolagen stirat sig blinda på Hammarbys resultat, att helt glömma bort Vasalund i en sådan här match kan vara ödesdigert. Dock gamblar jag inte och spelar rak tvåa här, istället kör jag X2 till ett godkänt odds.

Trender är till för att brytas och idag tror jag vi får se ett trendbrott för Hammarby som tills nu överpresterat en aning.

Lycka till.