Ja det gick ju bra igår och matchen innehöll endast ett mål, Atletico vann med uddamålet vilket vi nosade på. Idag tar vi nya tag för att fylla på i kassorna och dagens drag hämtar vi från Championship. Häng med.

Reading – Queens PR
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 6/10
Odds: 2.05 @ 888Sport
Spelstopp: 2010-03-16 21:00

Det har inte undgått någon att Reading exploderat senaste tiden, laget öser in mål och vinner match efter match. 4-0-1 på dom fem senaste och enda förlusten kom mot Blackpool borta. Hemma denna säsong har man inte varit allt för stabila och har 6-6-5.

QPR har spelat klart ok dom också senaste tiden, senast fick man 1-1 borta mot Sheff United och laget har nu 3-1-1 på dom fem senaste. 4-5-9 borta denna säsong säger inte så mycket.

Båda lagen kämpar för att plocka poäng och avancera i tabellen, sista play-off platsen är i praktiken inte omöjlig även om det är en bit upp. Båda lagen har klart motivation till att spela till 100% i denna match.

Jag tänker inte sia om vilket lag som kommer att vinna det står och väger 50/50 i denna match, vad jag dock tänker sia om är antal mål. Lagen har tillsammans på dom tolv senaste matcherna ett snitt på 2.92 per match, tillsammans sett över hela säsongen har man ett snitt på 2.87. Båda snitten är höga och inget av lagen har direkt haft svårt senaste tiden att näta heller.

Man släpper också ett par mål här och där och detta kan lika gärna slute i ett litet målkalas ikväll. Tillräckligt för att sluta över 2.5 i alla fall. Ett knappt värde finns i oddset och jag testar med måttlig insats ikväll.

Lycka till.