Champions League står på menyn idag och två topp möten väntar oss. Jag tar ställning i det ena topp mötet, det ena laget har haft svårt senaste tiden i sin inhemska liga och här bör man få det svårt. Häng med.

Lyon – Real Madrid
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.10 @ Expekt
Spelstopp: 2010-02-16 20:45

Lyon har haft det svårt denna säsong, man ligger efter toppen i Ligue 1 och även om man vunnit en del senaste tiden i ligan har man haft det väldigt svårt mot dom sämre lagen och knappt avgått med vinst. Man har också svårt med målskyttet och till viss del är laget inte att känna igen.

Real Madrid ångar på i La Liga och det har sett riktigt bra ut senaste tiden, man ligger nu endast två poäng efter Barcelona och man vill ju så klart även avancera i CL. Man kan ställa upp med bästa tänkbara lag till denna match och visst ska man ha bra chans att vinna detta för att sedan bevaka på hemmaplan.

Lyon har det svårt, kan man inte spela starkt mot bottenlagen i Ligue 1 kommer man få det ruggigt svårt mot ett heltaggat Real Madrid i form och med allt krut redo på plan. Jag spelar Real med måttlig insats och kommer att njuta av varje minut framför tv:n.

Lycka till.