Ja vi ligger på plus efter dom fyra senaste spelförslagen och nu är det åter igen dags att skörda framgångar. Lördagen bjuder på ett mastigt utbud och det är bara att välja och vraka. Jag har spanat in ett odds i fotbolls Europa som synas idag. Häng med.

Athletic Bilbao – Real Madrid
Mitt tips: Real Madrid
Insats: 8/10
Odds: 1.65 @ 188Bet
Spelstopp: 2010-01-16 20:00

Athletic Bilbao kunde i senaste matchen ha tappat poäng, Malaga tog ledningen och Bilbao kvitterade mot slutet av matchen och man kan tacka Llorente för att man fick med sig en poäng. Laget återfinns på en åttonde plats i tabellen. Former är något så när bra, på dom fem senaste har man 2-1-2.

Real Madrid ångar på och senast fick fansen revansch när man hemma vann med 2-0 mot Mallorca, Real Madrid behövde verkligen vinna den matchen efter fadäsen mot Osasuna borta i matchen dessförinnan då man bara fick 0-0. Real Madrid ligger tvåa i tabellen blott två poäng efter Barcelona.

Bilbao har inte rapporterat om några nya skador, man kan mönstra en starkt elva där fokus ligger på Llorente och Toquero.

Real Madrid kommer idag att sakna Gonzalo Higuain och Rafael van der Vaart, frågetecken finns för Xabi Alonso, kan han spela så kommer han att spela. Pepe är också borta. Men Real Madrid behöver inte oroa sig, man har ett mycket kompetent lag att sätta in.

Real Madrid vet vikten av att ta full pott här ikväll, derbyt mellan Barcelona och Sevilla ikväll kan innebära att Barca tappar poäng och Real Madrid har chansen att gå om i tabellen. Real Madrid har haft lätt för just Bilbao i tidigare möten också och ska inte ha några problem här ikväll. Bilbao är inte allt för starka hemma, inte tillräckligt för att kunna sätta något emot Real i alla fall.

Här ska det inte finnas några tvivel, vinst för Real Madrid ikväll, oddset är klart ok, frågan är dock om man klarar av att ett handikapp, jag tror det men lirar rak tvåa.

Lycka till.