Swansea hade inga problem med att vinna igår och matchen slutade med stabila 4-0. Idag ser utbudet lika spännande ut och dagens drag hämtas från Brasilien, motståndarna mönstrar ett reservlag. Häng med.

Fluminense – Internacional
Mitt tips: Fluminense -1 (Asian)
Insats: 5/10
Odds: 2.05 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-08-15 21:00

Fluminense är med och slås om liga titeln denna säsong, laget leder tabellen med en poäng till godo på rivalen Corinthians. Laget har spelat riktigt bra senaste tiden och man har fått det att stämma i alla lagdelar, speciellt har man varit väldigt effektiva i försvaret. 4-1-0 och man är obesegrade på dom fem senaste, till lika är man också obesegrade hemma denna säsong med 5-1-0.

Internacional har gått väldigt bra dom också senaste tiden i ligan, laget har spelat 4-1-0 på dom fem senaste och är därmed obesegrade dom också, laget återfinns på en femte plats i tabellen. 3-0-2 har man spelat borta denna säsong.

Fluminense är med i toppen och slås om att ta hem ligan denna säsong, man satsar allt på detta nu och visst har man också en riktigt bra chans till att stå där som slutsegrare. Man har visat denna säsong att man är ett stabilt lag med slagstyrka.

Internacional har gjort bra ifrån sig dom också i ligan, problem man ställs inför nu är att man stor satsar på Copa Libertadores vilket gör att man har skickat det bästa laget till turneringen för att sedan ställa upp med ett reservlag i denna match.

Med tanke på Fluminenses dagsform och deras hemmastyrka tillsammans med motivationen att dra ifrån ytterligare i toppen gör att man har stor chans till att ta hem detta idag, Internacional ska inte ha mycket att hämta i denna match med tanke på vilket lag man ställer upp med.

Jag tror att Fluminense kan fixa detta med mer än ett mål vilket gör att jag lirar -1 Asian, vilket innebär att vinner dom med bara ett mål går insatsen tillbaka.

Lycka till.