Vilken helg som väntar oss alla spelvänner. Helgen är fullmatad med sport både på kupongen och i tv-rutan. Får du inte nog av fotboll så drar ju också friidrotts VM igång denna helg. Jag har synat utbudet lördag och hittat två intressanta special spel som vi testar. Häng med.

Chelsea – Hull
Mitt tips: Över 1.5 Mål i Halvtid
Insats: 5/10

Chelsea slutade på tredje plats i Premier League förra säsongen och är en av favoriterna till titeln denna säsong. Laget har också ny tränare denna säsong, ansvaret och pressen kommer denna säsong att ligga på Carlo Ancelotti.

Ancelotti är en tränartyp som gillar att arbeta med erfarna spelare, det ska bli intressant att se vad han kan göra i Chelsea denna säsong som har en hög medelålder.

Till säsongens första match saknas, Yuri Zhirkov, Joe Cole samt Paulo Ferreira.

Hull klarade sig med nöd och näppe från att åka ur PL förra säsongen, en poäng skilde dom åt från lagen i botten. Som förra säsongen så är man även denna säsong en av favoriterna till att åka ur högsta ligan.

Man öppnade förra säsongen på ett strålande sätt men dalade sedan och föll rejält mot slutet, en tuff säsong väntar grabbarna i Hull.

Till premiären saknas Ian Ashbee, Jimmy Bullard och Richard Garcia.

Att Chelsea är stor favorit finns det nog inte många som motsätter sig, man är betydligt bättre än Hull och här råder det ingen tvekan om att man ska vinna med ett antal mål, i senaste mötet lyckades dock Hull få 0-0, det är dock inte särskilt troligt idag.

Oddset på både rak vinst och handikapp lockar inte mig till spel, dock tror jag att vi kommer att få se ett par mål i denna match, Chelsea vill starta säsongen övertygande och jag tror på ett hårt tempo redan från början.

Jag spelar därför att vi får se minst två mål redan i halvtid och hoppas på ett tidigt mål, gör Chelsea bara det första målet i ett tidigt skede tror jag att det kan rinna iväg redan i halvtid.

Galatasaray – Denizlispor
Mitt tips: Över 1.5 Mål i Halvtid
Insats: 5/10

Galatasaray startade säsongen på ett övertygande sätt, man har ett lag att räkna med denna säsong och med Barcelonas tidigare tränare så ska man ha stor chans till titeln denna säsong.

I första matchen vann man borta mot Gaziantepspor med 3-2, en match man bara skulle ta, det blev dock lite onödigt jämt på slutet men man höll undan och vann.

Denizlispor åkte på en förlust i första matchen, visserligen mötte man på tungt motstånd också när man föll hemma mot Fenerbahce med 2-0. Laget spelade stundtals riktigt bra och bjöd på fina attacker, dock var försvaret uselt och det är där den svaga punkten i laget ligger.

Galatasaray är stor favorit i denna match och visst ska man så också vara, det skiljer trots allt ljuslängder lagen emellan och här ska man bara vinna. Dock är jag inte särskilt road av oddset och har därför hittat ett roligare spel.

Att det kommer bli mål råder det ingen tvekan om, jag tror att precis som i Galatasarays första match finns det stor chans till att det rinner iväg redan i halvtid.

Sedan Frank Rijkaard tog över laget spelar man mer effektivt och mer organiserat i anfallet, något vi kommer att få se mer av denna säsong. Minst två mål i halvtid är alltså mitt spel i denna match.

Lycka till.