Utbudet är magert denna tid på året och nu när VM är över är det inte alls roligt. Trots det har jag hittat ett spel som känns bra inför natten. Häng med.

Fluminense – Grêmio Prudente

Mitt tips: Fluminense -1
Insats: 5/10
Odds: 1.73 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-07-16 02:00

Fluminense går som tåget i ligan just nu och inför denna match ligger man på tredje plats tre poäng bakom både första och andra platsen med en match mindre spelad. Med andra ord krävs tre poäng för att inte tappa till toppen. Laget har spelat riktigt bra innan uppehållet kom, 4-0-1 på dom fem senaste och hemma denna säsong är man obesegrade med 3-0-0.

Grêmio Prudente gick tungt innan uppehållet och laget återfinns på den nedre halvan av tabellen, förmodligen är det också där vi kommer att se laget den närmaste tiden. 1-2-2 på dom fem senaste och det har inte sett bra ut.

Två möten mellan dessa lag 09 slutade 0-0, jag tror inte vi kommer att få se det inatt, Fluminense vet vikten av att fortsätta där man lämnade och att ta tre poäng för att inte tappa mot toppen är viktigt. Laget hade formen och jag tror att man tar vid där man lämnade och visst ska det bli tre nya pinnar inatt. Jag tror till och med man gör det med bravur och vinner med minst två mål vilket gör att jag spelar -1.

Lycka till.