Motala vann igår och dagen slutade på ett fint plus. Idag ser det riktigt intressant ut på VM programmet och jag har hittat ett drag som känns riktigt bra på förhand. Häng med.

Elfenbenskusten – Portugal
Mitt tips: Över 2
Insats: 6/10
Odds: 2.06 @ 10Bet
Spelstopp: 2010-06-15 16:00

Ja så var det då dags för dödens grupp i VM och premiär för Sven Göran Eriksson att äntra planen med sitt Elfenbenskusten. Portugal är som väntat favoriter inför matchen.

Det mesta kring Elfenbenskusten har handlat om hurvida Drogba kommer att spela eller inte, som det ser ut nu så kommer han att missa även denna match. Visst har laget en del kompetenta spelare från ligorna i Europa men utan Drogba så saknas lite av den där spetskompetensen som laget hade behövt.

Överlag får man väl säga att det set helt ok ut för Sven Göran hittills i Elfenbenskusten. Inför VM har man kanske inte visat upp allt för mycket och har på dom fem senaste träningsmatcherna 2-1-2 där man vann mot Japan i senaste matchen med 2-0.

Portugal har ju ett klart bra lag som man mönstrar i detta VM. Laget är inte direkt klara favoriter till att vinna matchen men man är favoriter vilket man också ska vara med tanke på skillnaderna i lagen. Inför VM har Portugal spelat riktigt bra i sina träningsmatcher, 4-1-0. Det ska dock tilläggas att det har ju inte direkt varit något jättemotstånd man haft i sina matcher.

Ja det stora avbräcket för Elfenbenskusten är ju Drogba, för Portugals del är det Nani som saknas på grund av skada, det till trots har han skickats hem till Europa utan någon riktigt förklaring, hur det slutar återstår att se. För övrigt har man sina elvor intakta och kan mönstra starkt.

Ja visst ska väl Portugal ha en chans till att vinna matchen även om det inte kommer att bli så lätt, jag tror att Elfenbenskusten kan bita ifrån om Portugal underskattar laget. Något vi sett hittills i VM är ju att favoriterna inte direkt imponerat. Det återstår att se dock hur det går för Portugal idag.

Jag tror inte jag vågar tippa på 1X2 i denna match, däremot är jag tämligen säker på att vi kommer att få se mål i denna match, båda lagen har visat att man inte har problem med att hitta målet i matcherna inför detta VM. Minst två mål kommer göras tror jag vilket gör att jag lägger mina units på över 2 med insatsen tillbaka om det slutar med exakt 2 mål.

Lycka till.