Lite flyt med senaste spelet som satt i 90 minuten, men man måste ju ha lite tur ibland också. Idag står ett stort utbud av allehanda fotboll på menyn, jag har hittat ett drag i Svenska Division 1 som känns stabilt. Häng med.

Husqvarna – IK Sleipner
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.25@ Betsafe
Spelstopp: 2010-05-15 16:00

Husqvarna inledde säsongen med att spela oavgjort, nu har man tre raka förluster, laget har det svårt i offensiven och man är riktigt dålig just nu rent ut sagt. Laget saknar första målvakten, samt att man fick en mittback utvisad. Tränare har själv sagt att laget är ett bottenlag vilket inte direkt stärker självförtroendet i laget som just nu saknas.

Sleipner inledde säsongen med en förlust, något man har åtgärdat genom att följa upp med en oavgjord och nu två raka segrar. Senast tog man en imponerande seger borta mot Rosengård. Laget är svåra att möta när man är det spelförande laget. Laget får tillbaka två spelare till denna match.

Sleipner är det klart bättre laget här, man är betydligt stabilare i alla lagdelar än vad Husqvarna är som dessutom saknar form för dagen. Jag tror inte att Sleipner ska ha några problem att ta ytterligare en seger här idag. Får man bara föra spelet bör inte Husqvarna ha någon chans alls.

Oddset är enligt mig något för högt och jag testar det på en gång.

Lycka till.