Måndagen bjuder inte på mycket som vanligt, dock har jag hittat en kvälls match som luktar målsnål och jag kliver in. Häng med.

Atletico Madrid – Osasuna
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 6/10
Odds: 1.95 @ Expekt
Spelstopp: 2010-03-15 21:00

Atletico har inte direkt övertygat senaste tiden, man fick 1-1 med sig borta mot Zaragoza senast med nöd och näppe, man lyckades kvittera i 90:e minuten. 2-2-1 på dom fem senaste och laget agerar alldeles för ojämnt just nu. Man ligger på en tolfte plats i tabellen inför dagens match.

Osasuna har heller inte övertygat senaste tiden, man agerar än sämre än Atletico och det är svårt att bedöma vart man har laget just nu. 1-2-2 på dom fem senaste och laget ligger på en trettonde plats på lika många poäng som Atletico men med sämre målskillnad.

Båda lagen krigar om dom sista Europaspels platserna inför nästa säsong, visserligen spelar Atletico hemma ikväll där man brukar vara starka, dock är Tiago och Reyes avstängda till dagens match. En mycket oviss match att vänta där det kan sluta lite hur som helst. Dock finner jag värde i underspelet ikväll, vi kan nog inte förvänta oss något målkalas då båda lagen varit målsnåla både framåt och bakåt i dom senaste matcherna. Båda lagen har varsin målrik match på dom fem senaste, dock är det inget jag tror vi kommer att få uppleva ikväll.

0-0 eller uddamåls vinst åt något håll låter troligt.

Lycka till.