I väntan på att OS Hockeyn ska dra igång hämtar vi ett drag från dagens enda match från Hockey Allsvenskan. Det börjar närma sig kvalserie och nu ska det avgöras. Jag tar ställning i dagens möte mellan Borås och Malmö. Häng med.

Borås HC – IF Malmö Redhawks
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 1.90 @ Expekt
Spelstopp: 2010-02-15 19:00

Borås går fruktansvärt trögt i allsvenskan nu och senast blev det torsk med hela 2-8 hemma mot Mora. Laget är fast i mitten och har inte mycket att spela för. Formen är som bortblåst och trots att man spelar hemma ska det mycket till för att man ska kunna göra något idag.

Malmö har spelat OK senaste tiden, det ska tilläggas att även om man påvisar form så har många vinster senaste tiden varit rena rama turen. Fem raka segrar nu i alla fall.

Det är fruktansvärt jämt i tabellen och det är inte mycket som skiljer plats 2-4 just nu. Kvalserien står på spel och Malmö har det hela i egna händer idag mot Borås, full pott är av största vikt då Almtuna på femte plats i tabellen jagar tätt bakom då Malmö endast har en poäng till godo.

Borås är i stort sett lika bra hemma som Malmö är borta, Malmö är det bättre laget, man har form och motivation till att fixa detta borta mot Borås idag, jag tror man gör just det och lirar måttlig insats på Malmö idag.

Lycka till.