Formkurvorna pekar åt helt skilda håll och det är dags att kliva in. Dragen drag hämtar vi från League One. Häng med.

Huddersfield – Colchester
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.70 @ Expekt
Spelstopp: 2010-05-01 16:00

Huddersfield går som tåget just nu, laget har tre raka vinster och 4-0-1 på dom fem senaste. Senast tog en stor seger borta mot jumbon Stockport med hela 6-0. Laget har spelat riktigt stabilt senaste tiden och har denna säsong endast en förlust hemma med 13-8-1. Man är redan klara för play-off och chans att avancera i tabellen då det är väldigt jämt mellan platserna 4-6.

Colchester går trögt just nu, man ligger i mitten av tabellen och har inte så mycket vare sig uppåt eller neråt i tabellen att hämta. 1-1-3 på dom fem senaste och senast fick man bara 1-1 hemma mot bottenlaget Tranmere, en insats som får ses som svag. Borta denna säsong har man 5-7-10.

Colchester har en del problem med skador, Huddersfield har inget nytt att rapportera om och kan mönstra bästa manskap.

Med tanke på Huddersfields form, tillsammans med sitt stabila spel samtidigt som spelarna har det riktigt roligt på plan gör att Colchester kommer få en tuff eftermiddag. Colchester saknar det som behövs just nu för att ta ner Huddersfield på jorden. Något annat än en hemmaseger i denna match finns inte på min karta.

Det finns inga säkra matcher, det som talar emot här är tidigare möten lagen emellan som varit fruktansvärt jämna, jag litar dock på hemmalaget med tanke på dagens förutsättningar och lirar Huddersfield med måttlig insats.

Lycka till.