Äntligen drar Premier League igång idag, synd bara att Viasat sitter på rättigheterna till tv-sändningarna. Jag avvaktar dock spel i PL tills det gått någon omgång, istället bjuder jag på ett riktigt bra spel från ligan under Championship. Häng med.

Swansea – Preston
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.90 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-08-14 16:00

Swansea förlorade första matchen för säsongen mot Hull senast med 2-0 borta. Laget får tillbaka en del spelare till denna match, till det har man också värvat Scott Sinclair till laget vilket är ett klart plus. Denna säsong ser man riktigt bra ut på papperet och det ska bli intressant att se vad man kan tänkas prestera denna säsong.

Preston förlorade även dom första matchen mot Doncaster hemma med 0-2. Preston får också tillbaka ett par spelare.

Svårt att göra någon bedömning av lagen då man bara spelat träningsmatcher i stort sett. Swansea hemma är dock ingen lätt uppgift och med tanke på hur pass slagkraftigt laget ser ut denna säsong ska Preston normalt få det svårt. Preston är också normalt svaga på bortaplan, och kikar vi på tidigare möten lagen emellan har också Preston haft det svårt mot Swansea.

Oddset på ettan är klart spelbart med tanke på att Swansea spelar hemma, första segern för säsongen kommer idag och jag lirar utan att tveka.

Lycka till.