Ja det är lurigt i VM och det har varit ett par överraskningar så här långt. Idag överlämnar jag VM till mina kollegor och riktar blicken mot den svenska fotbollen. Här har jag hittat ett riktigt intressant drag och kliver in. Häng med.

Tenhults IF – Motala AIF FK
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.05 @ Betsson
Spelstopp: 2010-06-14 19:00

Tenhult hittar vi på en åttonde plats i tabellen, senast vann man hemma mot Ljungby med 3-0, trots siffrorna imponerande man inte mycket. 3-0-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man svala 1-0-3.

Motala ångar på och man tog en ny seger sist när man besegrade Tord hemma med klara 3-0. Laget återfinns på tredje plats i tabellen och behöver tre poäng för att inte tappa till täten. Man är obesegrade med 4-1-0 på dom fem senaste och borta denna säsong har man spelat 2-1-1.

Tenhult fick en skada i senaste matchen på en innermittfältare vilket får ses som ett avbräck. Dessutom ställer man andramålvakten i målet ikväll då första målvakten blivit petad. Tenhult har en del bra spelare men trots det får man inte riktigt till sitt spel. Stundtals är man riktigt usla både framåt och bakåt.

Motala är riktigt snabba och vassa framåt, samtidigt är man också stabila bakåt vilket bäddar för att Tenhult kommer att få det jobbigt ikväll. Motala måste som sagt få för tre poäng för att inte tappa mer mark i toppen. Man är också det klart bättre laget samtidigt som dagsformen är betydligt bättre för Motala.

Nej det finns inte mycket som talar för något annat än tre nya poäng för Motala som just nu är ligans bästa lag, tvåan liras alla dagar i veckan.

Lycka till.