Söndagen är fullmatad som vanligt och utbudet är synat. Dagens drag hämtar vi från La Liga där formkurvorna pekar i motsatt riktning, skrällen är nära. Häng med.

Sevilla – Osasuna
Mitt tips: 2
Insats: 2/10
Odds: 6.04 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-02-14 19:00

Spel 2:
Mitt tips: X2
Insats: 7/10
Odds: 2.10 @ Expekt

Sevilla har inte varit stabila senaste tiden, 2-0-3 på dom fem senaste och en överraskande förlust borta mot Zaragoza i senaste matchen får ses som oroande. Hemma denna säsong har man dock spelat stabilt och visst är man svåra att rå på hemma.

Osasuna har spelat riktigt bra tiden efter nyår och är ett av dom bättre lagen rent formmässigt under andra halvan av säsongen. Man har nu fyra raka vinster och en förlust på dom fem senaste. Försvaret är en av orsakerna till detta då man varit stabila i just försvaret. Fortsätter man så här kan man nå en play-off plats.

Båda lagen får tillbaka viktiga spelare till denna match, Sevilla kan åter mönstra Kanoute i laget medans Osasuna välkomnar tillbaka Pandiani till dagens match.

Trenden talar emot Osasuna här som inte vunnit på fyra år när man gästat Sevilla, jag anser att trender är till för att brytas och tar vi i beaktande Osasunas formidabla form talar det klart till gästernas fördel. Sevilla har inte bjudit på allt för mycket senaste tiden och är ostabila och aningen osäkra. Frågan är hur mycket senaste förlusten mot Zaragoza påverkat Sevilla samt hur mycket man tänker på kommande matchen i CL. Jag anser att värdet ligger klart i Osasuna idag.

Därför testar jag två spel idag, rak tvåa på Osasuna samt X2 då krysset ligger nära.

Lycka till.