Ny vecka och endast ett fåtal dagar återstår tills hockeyn drar igång. Idag finns det en del att välja från, jag har hittat ett lag med monster form som möter överkomligt motstånd idag. Häng med.

Schaffhausen – Servette
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.02 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-09-13 20:10

Schaffhausen har inte riktigt fått det att stämma senaste tiden, 1-1-3 på dom fem senaste och laget ligger på en elfte plats i tabellen. 1-0-2 hemma hittills på denna säsong. Laget har dock mött väldigt tufft motstånd senaste tiden så vart laget riktigt står är lite svårt att bedöma då man förlorat mot lag som man vanligtvis förlorar mot.

Servette ångar på och är ett lag som många tror ska vinna ligan i år och ha chans på uppflyttning. Som man spelat hittills så har det sett riktigt bra ut och fortsätter man så här bör man verkligen vara med och slåss om liga titeln. 4-0-1 på dom fem senaste och enda förlusten kom överraskande mot Winterthur borta. Laget är normaltvis stabila på bortaplan.

Det skiljer en del mellan dessa lag i offensiven, Servette har två brassar framåt som hittills gjort 11 mål och är riktigt giftiga när läget kommer. Schaffhausen är inte ofarliga framåt dom heller men dom saknar det där lilla extra.

Om Servette ska lyckas med att fixa uppflyttning är det sådana här matcher man måste vinna, jag tror också att man fixar detta idag, man har en hysterisk form och är riktigt heta för dagen. Schaffhausen känns riktigt svala och trots att man spelar hemma tror jag man får det riktigt svårt här idag. Tvåan spelas med måttlig insats.

Lycka till.