Full pott igår och dagen slutade på plus. Idag har vi ett minst lika spännande utbud och jag har hittat två spel som lockar. Häng med.

Dep La Coruña – Málaga
Mitt tips: 1
Insats: 3/5
Odds: 1.93 @ Pinnacle
Spelstopp: 2009-09-13 17:00

Coruna öppnade säsongen med att spela borta mot Real Madrid i första matchen, man förlorade matchen med 3-2 men vilket spel man bjöd på. Man höll jämna steg med Real och matchen kunde lika väl ha slutat i Corunas favör.

Málaga öppnade också säsongen på ett positivt sätt genom att besegra Atlético Madrid hemma med 3-0, laget visade att man har kapacitet att bita ifrån denna säsong och kan sluta långt upp.

Det finns inga nyheter kring skador att rapportera om för Coruna.
I Málaga finns det frågetecken för Apono.

Coruna har en väldigt fin statistik på just Málaga och man har haft lätt för dom under dom senaste mötena. Trender är också något som är svårt att bryta i La Liga, Coruna är också ett bra och stabilt hemmalag.

Jag lirar hemmavinst här idag och hoppas att Coruna kan bjuda på ett lika bra spel som mot Real Madrid, Málaga visade fina takter i öppningsmatchen men borta ska man inte vara lika bra.

Monaco – Paris SG
Mitt tips: X
Insats: 1/5
Odds: 3.10 @ Bwin
Spelstopp: 2009-09-13 21:00

Monaco tuffar på i ligan och blandar fina insatser med mindre tveksamma, i senaste matchen förlorade man borta mot Sochaux med 1-0, i matchen dessförinnan vann man hemma mot Lorient med 2-0. På dom fyra senaste har nu laget skrapat ihop 2-0-2.

PSG har sett riktigt starka ut i dom senaste omgångarna, senast vann man hemma mot Lille med klara 3-0, laget har nu på dom fyra senaste 3-1-0 och är därmed obesegrade i ligan.

Den stora nyheten för Monaco är att man förmodligen får tillbaka Gudjohnsen och Coutadeur i laget, Diego Perez är avstängd.

För PSG är det inte lika positivt då Erding saknas, Zoumana Camara saknas också men det har han gjort sedan säsongen drog igång, frågetecken finns även för Sakho.

Till en början fann jag ett visst värde i oddset på PSG, det var tills jag hade läst senaste nytt om skadorna i lagen, med tanke på vad Monaco får tillbaka och vad PSG saknar och kan sakna lutar denna match allt mer åt ett kryss.

Jag lirar oavgjort i denna match idag, delad pott är något som passar båda lagen och ett resultat som är mest troligt med tanke på dagens förutsättningar.

Lycka till.