Ja både Väsby och Jönköping producerade ordentligt med mål igår och överspelet satt med god marginal. Idag återvänder vi till VM där jag hittat ett riktigt intressant drag. Här ska det banne mig bli vinst för detta lag som ser betydligt starkare ut än sina motståndare. Häng med.

Serbien – Ghana
Mitt tips: 1
Insats: 6/10
Odds: 2.29 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-06-13 16:00

Serbiens lag ser riktigt intressant ut på förhand och visst kan laget spela fotboll. Man har ett starkt försvar och laget har även en del storstjärnor. Kvalet till VM för Serbien gick riktigt bra måste man säga med tanke på att man vann sin kvalgrupp före både Frankrike och Rumänien.

Träningsmatcherna inför VM har väl varit lite upp och ner, man har blandat en hel del men laget kan när det verkligen gäller.

Ghana har ett bra lag dom också, man har väl inte visat allt för mycket i träningsmatcherna inför VM direkt och formmässigt har det inte sett allt för stabilt ut. Det största minuset för Ghana inför detta VM är ju så klart att bästa spelaren Essien saknas. Visserligen gjorde Ghana en bra insats i afrikanska mästerskapen utan Essien så det är svårt att veta hur man ska mäta detta att han saknas i detta VM, klart är ju att det är ett kännbart minus.

Serbien är stabila i sitt försvar, man är också giftiga i sitt anfall. Ghana kan spela bra stundtals men samtidigt bjuda på ett riktigt dålig spel under långa stunder.

Detta är en mycket viktigt match, full pott här och man är på god väg att gå vidare i detta VM. Serbien är det bättre och starkare laget utan tvekan. Oddset på ettan är spelbart och jag kliver in med måttlig insats på denna.
Det känns som att Serbien ska ha störst chans till att avancera, och ska man göra det måste man vinna denna match mot Ghana, en match man ska ta på papperet.

Lycka till.