Atletico vann efter förlängning igår och laget har nu en titel att fira denna säsong. Idag har jag hittat en match i det Holländska kvalet där jag tar ställning. Häng med.

Go Ahead Eagles – Willem II
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.10 @ Expekt
Spelstopp: 2010-05-13 14:30

Go Ahead slutade på femte plats i Jupiler League, nu ska man kvala om en plats i högsta ligan mot Willem och man bör ha bra chans här hemma idag. Laget inledde säsongen riktigt bra och hade länge första platsen i tabellen. Dock dalade man mot slutet. Laget är inte dåligt och hemma har man varit starka hela säsongen med 13-2-4.

Willem slutade näst sist i högsta ligan och laget har inte haft någon bra säsong, på 34 matcher släppte man in 70 mål vilket säger en del om kvalitén på försvaret. Laget har nu fem raka förluster och bortaspelet denna säsong har resulterat i en vinst och 16 förluster.

Till denna match har Go Ahead inga skador att rapportera om.
För Willem ser det sämre ut, mittbackarna Swinkels och Kargbo saknas vilket gör att man tappar en del i laget. Man saknar dessutom lagets bästa målgörare Demouge idag.

Visserligen håller kanske inte Go Ahead samma klass som dom lag som Willem mött i högsta ligan, men med tanke på skador och problem med bortaspelet denna säsong bör Willem få det svårt här. Go Ahead är riktigt starka hemma och man är högmotiverade till att visa det också här på hemmaplan.

Oddset på ettan är klart spelvärt och jag testar med måttlig insats.

Lycka till.