Söndagen slutade på plus, måndagen bjöd inte på mycket och jag sparade slantarna till tisdagen. Idag bjuds det på en del intressanta matcher och jag hämtar dagens drag från en stekhet match i La Liga. Europaspel står på spel och jag går emot favoriten. Häng med.

Getafe – Villarreal
Mitt tips: Villarreal +1
Insats: 6/10
Odds: 1.50 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-13 22:00

Getafe slåss om Europaspel och måste då sluta topp sex i tabellen, inför denna match ligger man åtta i tabellen fyra poäng från den viktiga sjätteplatsen. Getafe har spelat klart ok senaste tiden och laget tycks ha hittat lite form efter 3-1 vinsten borta mot Coruna 28 mars. Sen dess har man spelat 1-1 hemma mot Espanyol och senast vann man med 1-0 borta mot Xerez. Laget är på gång känns det som och Europaspel är inte en omöjlighet.

Villarreal jagar dom också Europaspel, man ligger på en sjunde plats i tabellen inför denna match endast två poäng före Getafe och två poäng efter sjätteplatsen i tabellen. Laget har efter jul fått igång spelet och man har mer och mer börjat se ut som det lag man är. 3-1-1 på dom fem senaste och dagsformen känns god just nu.

Getafe dras med lite skador och avstängningar, till denna match får man klara sig utan, Pedro Leon, Roberto Soldado, Miguel Torres och Cata Diaz.

Villarreal har inga skador och har bästa möjliga lag att välja från.

En öppen historia på förhand, Getafe har spelat bra hemma denna säsong samtidigt som Villarreal varit en besvikelse på bortaplan denna säsong. Visserligen har det sett bättre och bättre ut borta för Villarreal och med senaste vinsten borta mot Valladolid med 2-0 har laget självförtroende och fart till att kunna plocka tre viktiga poäng i denna match.

Jag tror dock vi kommer få se en delad pott i denna match, knapp fördel för Villarreal gör att jag lirar +1 på Villarreal här och garderar upp krysset.

Lycka till.