Hockey på menyn idag och dagens drag hämtas från Hockeyallsvenskan där vi kan få se en vändning ikväll.

IK Oskarshamn – Tingsryds AIF

Mitt tips: Över 5.5
Insats: 5/10
Odds: 1.80 @ Expekt
Spelstopp: 2010-10-13 19:00

Oskarshamn har överraskat så här långt och har spelat riktigt bra senaste tiden, senast blev det en ny fin vinst hemma mot Mora med 4-2, 4-0-1 på dom fem senaste och laget ligger nu på en fjärde plats.

Tingsrys har inte alls haft något flyt senaste tiden, senast blev det en uddamålsförlust hemma mot Leksand med 1-2, 1-0-4 på dom fem senaste och laget ligger på en elfte plats inför denna omgång.

Lagen känner varandra och vid dom senaste två mötena förra säsongen vann Oskarshamn båda med 4-2.

Andreas Valdix har skrivit på för Oskarshamn denna säsong, han spelade tidigare i laget 2006-2009. Han kommer dock inte att spela i kvällens match. Tränaren gör inga förändringar i femmorna och i stort sett samma läge som senast, dock så vaktar Jens Holmström kassen efter några matcher på bänken.

Tingsryd har ändrat en hel del i femmorna efter dom senaste nederlagen och senast mot Leksand såg det riktigt bra ut, förmodligen kör man på samma i denna match som i förra.

Oskarshamn har inte bara vunnit sina senaste matcher, man gör också en hel del mål, man släpper en del bakåt också visserligen byter man målvakt till denna match. Tingsryd har haft en del problem med offensiven, det har inte blivit allt för mycket gjort framåt, i defensiven har man dock läckt en del och mot ett Oskarshamn med flyt framåt kan det bli en del mål.

Jag tänker inte ge mig på att sia om vem som vinner matchen, någon gång vänder det för Oskarshamn samtidigt som Tingsryd börjar få ordning på spelet så kommer det en vändning för dom också, till slut så börjar även målen trilla in för dom. Jag tror faktiskt vi kan få se en liten vändning för Tingsryd ikväll, Hemmavinst, oavgjort eller bortavinst vette katten, över 5.5 däremot gillar jag och det blir också dagens spel.

Lycka till.