QPR hade inga större problem i att besegra Middlesbrough igår och laget kommer att bli farliga denna säsong. Idag ser utbudet riktigt roligt ut och jag hämtar dagens drag från Spanien. Häng med.

Sevilla – Dep La Coruña
Mitt tips: Sevilla över 1.5
Insats: 5/10
Odds: 1.66 @ Bet365
Spelstopp: 2010-09-12 21:00

Sevilla öppnade på bästa tänkbara sätt genom att vinna borta mot Levante med 4-1 i premiären. Matchen var till en början jämn men sedan drog bara Sevilla ifrån mer och mer och Levante hade inte mycket att komma med.

Coruna fick bara 0-0 hemma mot Zaragoza i premiären, något jag inte tror hemmalaget räknat med. Matchen var jämn och händelsefattig.

Sevilla hade problem mot Coruna förra säsongen något jag inte tror man kommer att ha denna säsong, Sevilla visade redan i första matchen att man blir farliga även denna säsong. Laget har inte värvat så mycket under sommaren och man har ett någorlunda ungt lag som ser spännande ut.

Coruna har heller inte förstärkt laget just något under sommaren och även om man har en bra trupp är den inte tillräckligt bra, laget kommer förmodligen få det svårt denna säsong och någonstans i botten är väl där man bör ligga.

Sevilla hemma mot ett Coruna med skador på bland annat målvakten och försvare idag luktar mål, fina 4-1 borta mot Levante bör kunna följas upp med 2-0 eller 3-1 hemma mot Coruna ikväll. Sevilla dras också med lite småskador med laget har gått om spelare att fylla på med.

Jag tror att Sevilla vinner denna match utan problem, jag tror dessutom att man gör minst två mål då man är farliga framåt speciellt på hemmaplan, Coruna är försvagade i försvaret och chansen är stor att man tappar bakåt, Sevilla över 1.5 är dagens spel.

Lycka till.