En riktigt intressant lördag står för dörren och jag har hittat två spel som känns bra på förhand. Häng med.

Middlesbrough – Ipswich
Mitt tips: 1
Insats: 3/5
Odds: 1.83 @ Pinnacle
Spelstopp: 2009-09-12 16:00

Boro ångar på i ligan och åkte på första förlusten senast mot Bristol City borta, på dom fem senaste har man nu 3-1-1 och laget har inför denna match fjärde platsen i tabellen med 10 poäng.

Ipswich går inte alls bra i ligan och senast fick man 1-1 hemma mot Preston, i matchen innan det förlorade man borta mot WB med 2-0. På dom fem senaste har man nu 0-2-3 och laget ligger näst sist med 2 poäng.

Gary O’Neil kan vara tillbaka för Boro idag. Saknas gör Emanuel Pogatetz, Didier Digard, Chris Riggott och Matthew Bates.

För Ipswich saknas Luciano Civelli, David Norris, Ben Thatcher.

Även om Boro förlorade i sin senaste match har laget sett starkt ut under början av denna säsong, laget spelar också stabilt.

Ipswich bjuder inte på det bästa just nu och laget fortsätter att krampa i ligan, jag tror man får det svårt här och man har också två raka bortaförluster.

Boro ska ta detta hemma där man är starka och inte ska tappa poäng, oddset är klart spelbart i mina ögon och testas med måttlig insats.


Coventry – Bristol City
Mitt tips: X2
Insats: 2/5
Odds: 1.54 @ Ladbrokes
Spelstopp: 2009-09-12 16:00

Coventry har nu två raka förluster i ligan och man behöver vända denna trend ganska omgående, i senaste matchen förlorade man med hela 3-0 borta mot Blackpool. På dom fem senaste har man nu 2-1-2.

Bristol har spelat strålande i dom senaste matcherna, senast slog man Middlesbrough hemma med 2-1. På dom fem senaste har man nu 3-1-1.

I Coventry saknas Patrick van Aanholt, för övrigt finns det inga nya skador eller avstängningar.

För Bristol City saknas John Akinde.

Coventry behöver poäng och speciellt en vinst för att stärka laget och för att inte tappa i tabellen, Bristol spelade riktigt bra i senaste matchen när man slog Boro som då var obesegrade. Bristol har dessutom i dom senaste mötena haft lätt för just Coventry.

Även om Bristol är det bättre laget och som har den bästa formen så kan det komma en reaktion för Bristol City snart, det måste också vända för Coventry någon gång, jag tror på delad pott här med ett litet övertag för Bristol City och testar därför X2 idag till ett godkänt odds.

Lycka till.