Gick ju bra igår och Kristianstad vann med uddamålet, men mer behövdes ju inte heller. Idag ser utbudet lite tunt ut men jag har trots det hittat ett intressant spel som lockar. Häng med.

Odd Grenland – Vålerenga
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.62 @ 888Sport
Spelstopp: 2010-07-12 19:00

Odd Grenland återfinns på den nedre halvan av tabellen och har spelat klart stabilt senaste tiden, en förlust på dom fem senaste med 2-2-1 där första förlusten kom just i senaste matchen när man föll borta mot Viking med klara 3-1.

Vålerenga ligger trea i tabellen och har spelat riktigt bra senaste tiden, laget har endast en förlust på dom fem senaste och totalt 4-0-1. Förlusten kom borta mot Tromsø med 2-1 för tre omgångar sedan.

Trots att Vålerenga har den klart bästa dagsformen just nu är det inte säkert att man vinner för det, Odds Grenland är lika bra hemma som Vålerenga är borta, jag tror detta kan bli en jämn match. Vad jag dock tror är att vi kommer att få se mycket mål i matchen.

Odd är inte dåliga på att göra mål och heller inte dåliga på att släppa in ett par, lika gäller för Vålerenga som gör riktigt många mål för dagen men som också släpper in ett par rätt vad det är. Oddsen på Över 2.5 ligger i gränstrakten men får trots det grönt ljus med tanke på chansen.

Lycka till.