Finalen i Europa League ska avgöras och jag har mitt drag inför kvällen klart. Häng med.

Atlético de Madrid – Fulham FC
Mitt tips: Över 2
Insats: 5/10
Odds: 1.64 @ Expekt
Spelstopp: 2010-05-12 20:45

Ja vilken final detta kommer bli, ingen kunde ju direkt tro att Fulham skulle gå hela vägen till final, inte heller att Atletico skulle klara av det med tanke på hur pass dålig säsong man haft i ligan. Men här står vi nu i final och nu ska det avgöras.

Atletico kan till finalen mönstra bästa laget, man har inte nya skador att rapportera om och på förhand ser man starka ut, även om matchen spelas på neutral plan så ska självklart Atletico vara favoriter vilket man också är.

Fulham har en del frågetecken och värst är det så klart om Zamora saknas vilket han kan göra, positivt för laget är annars att man får tillbaka några spelare.

Ja på förhand har Atletico det bästa laget, men med tanke på hur Fulhams försvar spelat sig genom denna turnering kan det lika gärna hålla hela vägen. Detta är inget annat än en slantsingling och båda lagen kan gå sluta som vinnare.

Jag tror att det kommer att bli minst två mål i matchen, båda lagen har visat att man kan göra mål i Europaspel och det skulle inte förvåna mig om matchen slutar 1-1 vilket gör att jag lirar över 2 mål som innebär insatsen tillbaka om det bli prick 2 mål.

Lycka till.