Ja gott folk, OS drar igång med invigning inatt och sedan rullar det på i härliga två veckor, underbart för alla oss sportnördar och visst ska det väl kunna bli några medaljer. Inför helgen värmer vi upp med ett kanon drag från Wales ikväll. Häng med.

Cefn Druids – Bala Town
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 1.57 @ Gamebookers
Spelstopp: 2010-02-12 20:30

Cefn Druids hittar vi näst sist i tabellen och laget får det nog svårt att undvika nedflyttning. Man gör inte alls mycket mål heller i sina matcher och man har mäktat med hela tio mål denna säsong medans man släppt in 37 mål. 0-2-3 på dom fem senaste och formen är långt ifrån vacker.

Bala går som tåget just nu och ligger åtta i tabellen, endast 5 poäng från Europa spel och motivationen finns där. 4-0-1 på dom fem senaste varav 4 raka vinster nu och formen är fortsatt god.

Med tanke på Druids form och läge finns det inte mycket som talar för dom ikväll, Bala har både form och Europa spel i sikte och ska ha god chans till tre friska ikväll. Druids har 1-2-6 hemma medans Bala har 5-1-5 borta, Bala har också vunnit alla möten lagen emellan tidigare. Tvåan testas ikväll med måttlig insats, för den som vill chansa kan kanske handikapp spelet vara något.

Lycka till.