Helgen ser som vanligt intressant ut, korta analyser inför lördagen pga hög arbetsbelastning. Lördagens drag hämtar vi från fotbolls Europa. Häng med.


Bolton – Manchester City
Mitt tips: 2
Insats: 8/10
Odds: 1.87 @ 188Bet
Spelstopp: 2009-12-12 16:00

Bolton ligger näst sist i tabellen och det ser inte lovande ut, 0-1-4 på dom fem senaste och laget har det fortsatt svårt.

City fick äntligen en vinst senast mot Chelsea, dessförinnan hade man 4 raka oavgjorda matcher och man tycks ha funnit vinnarspåret igen. Laget ligger på en sjätteplats i tabellen inför dagens match.

Här finns det inte så mycket att orda om, Bolton saknar allt vad form heter och City gjorde en riktigt bra insats mot Chelsea senast, kraften finns i laget och mot Bolton ska det bara bli en ny tre poängare.

Oddset är klart spelbart och vi kliver in.


Valencia – Real Madrid
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 6/10
Odds: 1.70 @ 12Bet
Spelstopp: 2009-12-12 22:00

Tabell trean Valencia har spelat riktigt övertygande senaste tiden, obesegrad på dom fem senaste med 4-1-0 och läget ser fortsatt ljust ut.

Tabell tvåan Real Madrid fortsätter att spela utan att imponera riktigt, en förlust på dom fem senaste med 4-0-1.

Valencia är i stort sett intakt till dagens match.
Real Madrid dras med en del skador och kommer bland annat att sakna Ronaldo och Kaka, en del andra tongivande spelare saknas också till dagens fight.

Nu vet vi ju att Real har en rätt hyggligt lag ändå trots att Ronaldo och Kaka saknas, visst kommer man att kunna ge Valencia en match här, dock tror jag att med Valencias hemmastyrka så ska det kunna gå vägen och att laget lägger ytterligare en seger till sin fina rad.

Dock vet man aldrig hur det slutar i en sådan här match så att spela på vem som vinner matchen låter jag bli, istället spelar jag över 2.5 mål, denna match ska utan problem sluta med över, Valencia gör en del mål i sina matcher, Real har en hel del spelare som kan hitta målet trots att stor stjärnorna är borta. Higuain och Benzema brukar inte ha några problem med att trycka in en eller två bollar.

Över 2.5 är alltså spelet som jag kliver in på.

Lycka till.