Hemmalaget har öppnat riktigt bra denna säsong och man toppar nu tabellen, man möter idag ett lag som inte riktigt startat på bästa sätt. Spelet är givet. Häng med.

Queens PR – Middlesbrough
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.10 @ 888Sport
Spelstopp: 2010-09-11 16:00

QPR har inlett på bästa sätt och toppar också tabellen efter fyra spelade omgångar. Laget har fått ihop 3-1-0 på dom fyra första matcherna och senast hämtade man upp 2-0 borta mot Derby till 2-2 i slutminuten.

Middlesbrough har inte imponerat alls i starten på denna säsong, 1-1-2 på dom fyra första och senast blev det förlust borta mot Barnsley med 2-0. Laget ligger i den nedre delen av tabellen och fortsätter man som man öppnat lär man nog få ligga där denna säsong.

QPR kommer att ha Tommy Smith tillgänglig här, Rob Hulse får dock vänta på sin debut. För övrigt har man inga nya jätte problem att rapportera om.

Middlesbrough kan få tillbaka Gary O`Neil till denna match, frågetecken finns för Barry Robson, Kris Boyd och Tarmo Kink. Andrew Taylor och Jonathan Grounds lämnade klubben innan deadlinen gick ut.

Inledningen på denna säsong säger allt, skillnaden är som natt och dag lagen emellan och QPR hemma är inte lätta att tas med. Middlesbrough har haft det väldigt kämpigt i början och det är inte mycket man gjort som imponerat. Enda vinsten hemma mot Sheffield U med 1-0 var dessutom bara ren och skär tur då målet berodde mycket på en miss från motståndarna.

QPR bör ta tre nya poäng i denna match när man dessutom spelar hemma, Middlesbrough får tyvärr räkna med att även denna gång åka hem tomhänta igen. Jag ser inget i dagsläget som säger att Middlesbrough skulle på något sätt kunna hota ett starkt QPR.

Lycka till.