Blandat utbud idag med matcher från diverse landskamper och matcher från Carling Cup i England. Jag bjuder på ett underspel idag, matchen känns riktigt målsnål på förhand och oddset är riktigt bra. Häng med.

Torquay – Reading
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 2.01 @ Pinnacle
Spelstopp: 2010-08-11 20:45

Torquay inledde säsongen med att ta en fin vinst hemma mot Northampton med 3-0, laget hör hemma i andra divisionen i England och det ska vara en viss skillnad dessa lag emellan. Laget har en tendens att tidigt åka ur Carling Cup.

Reading inledde nya säsongen i Championship med en förlust hemma mot Scunthorpe med 2-1, Reading var det bättre laget men var för ineffektivt. Reading brukar göra bra ifrån sig i Cuperna och förra säsongen slog man bland annat ut lag som Liverpool och West Bromwich. Reading är nog taggade här idag då man inte gärna förlorar mot ett sämre lag ytterligare en gång inom loppet av några dagar.

Torquay dras med lite småskador vilket kan påverka laget en aning.
Reading dras dom också med skador och är inte helt ordinarie ikväll, dessutom anser tränaren i laget att man inte riktigt är samspelta ännu.

Torquay har hållit nollan i åtta raka tävlingsmatcher nu, Reading får nog ses ytters knappa favoriter ikväll, laget spelar inte riktigt än som ett lag, båda lagen dras med lite små skador och vi är i början på säsongen. Utgången i denna match är inte lätt att tippa, däremot hittar jag ett litet värde i under 2.5 i denna match.

Med dagens förutsättningar för båda lagen har jag väldigt svårt att se att vi skulle få se något målkalas ikväll, båda lagen kommen förmodligen att ligga på defensiven och matchen kommer att vara avvaktande, 0-0 eller 0-1 låter som ett troligt slutresultat.

Lycka till.