Finalen i VM spelas ikväll och det ska bli riktigt intressant att se vem som vinner av Holland och Spanien. Jag låter dock den matchen vila från spel och hämtar dagens drag från Div 1 här i Sverige istället. Häng med.

Ytterby IS – Kristianstads FF
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.00 @ Expekt
Spelstopp: 2010-07-11 17:00

Ytterby seriens jumbo har gått riktigt tungt senaste tiden. Senast blev det storförlust borta mot Qviding med 3-1. 1-1-3 på dom fem senaste och det är inte mycket som stämmer just nu.

Kristianstad har gått betydligt bättre, laget återfinns i mitten av tabellen och har spelat klart stabilare senaste tiden. 3-0-2 på dom fem senaste och laget har spelat klart någorlunda stabilt borta denna säsong.

Jag har inte lyckats hitta något om skador i Ytterby.
För Kristianstads del så får man tillbaka Andreas Svensson, oklart dock om han kommer att spela idag, Simon Sjöfors saknas. Värt att notera är också att denna match blir avskedsmatch för Jörgen Nilsson som lämnar klubben efter denna match.

Ytterby har inte spelat alls bra ens på hemmaplan denna säsong, Kristianstad spelar som ett lag och man gör det stabilt. Man har formen och flytet i laget, man har dessutom inte haft det allt för svårt på bortaplan denna säsong. Jag litar på att Kristianstad fixar tre nya poäng idag mot ett svagt Ytterby.

Lycka till.