En match återstår i La Liga för att omgången ska vara fullgjord. Mallorca möter Levante och matchen är given på tipset. Häng med.

Mallorca – Levante
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.65 @ Expekt
Spelstopp: 2010-11-01 21:00

Mallorca har blandat och gett hittills, senast blev det dock vinst borta mot Valencia vilket får ses som en riktigt bra insats, den matchen slutade 2-1. 2-1-2 totalt över dom senaste fem matcherna och Mallorca ligger på en elfte plats i tabellen.

Levante som är nykomlingar denna säsong har gjort det riktigt bra hittills, senast förlorade man dock borta mot Espanyol med 2-1, 2-2-1 på dom fem senaste och där ibland har man lyckats med att spela 0-0 hemma mot Real Madrid. Levante ligger på en sjuttonde plats i tabellen.

Mallorcas tränare Michael Laudrup har talat om för sitt lag att man inte får underskatta Levante och tro att man är just nykomlingar i högsta ligan, Levante har visat att man är här för att stanna och att man är lika farliga som vilken annan motståndare i La Liga. Ett av Levantes vapen är kontringar, och det är också något man är duktig på.

Levante hoppas så klart på att Christian Stuani ska fortsätta göra mål och vara lika giftig framåt som han varit senaste tiden.

Sett till tidigare möten är det väldigt jämt mellan lagen och ingen av dom har egentligen något stort övertag, motivation har dom båda att klättra i tabellen även om det för större chans för Mallorca att avancera flera placeringar vid vinst. Något som enligt Laudrup skulle lyfta hans lag oerhört mycket.

Sen tidigare säsonger vet vi att Mallorca hemma inte är lätta att tas med, Levante kommer inte på något sätt att bli lätta att tas med men jag tror ändå att Mallorca reder upp detta hemma.

Lycka till.